Skip to main content

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.116.27 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
70 berichten.
H.Abbenes. H.Abbenes. uit Den Helder schreef op maart 11, 2017 om 4:25 pm
Op 10 maart 2017 hebben wij van Jos een gitzwarte Peugeot 108 van bouwjaar 2015 gekocht. Wij hebben onze 107 van 2009 ingeruild. Wij zijn op een zeer plezierige manier behandeld en de deal die wij hebben gesloten was voor beide partijen 100 procent oké. Wij zijn bijzonder blij met deze moderne, zeer complete Peugeot die puntgaaf in orde aan ons is geleverd. Dit bedrijf krijgt van ons een 9.5 en een warme douche!! Ik zeg: ga zo door!!! ????????
Stefan Stefan uit Purmerend schreef op december 18, 2016 om 8:22 pm
Ruim anderhalve maand geleden een Fiat Stilo SW gekocht bij Jos, mede vanwege zijn goede recensies zijn wij naar hem toegegaan. Er moesten nog wat kleine dingetjes gebeuren aan de auto en dit is keurig door Jos opgelost. Na een week kwamen er problemen aan het licht en deze zijn zonder problemen keurig netjes en kosteloos opgelost door een ander garagebedrijf, in opdracht van Jos. Uitmuntende service! Gewoon een eerlijk autobedrijf, ook wanneer je koopt met een kleine beurs!
Annemiek Annemiek uit Sneek schreef op december 11, 2016 om 12:09 pm
Vrijdag werd mijn Renault Twingo die ik bij Jos heb gekocht, thuis bezorgd! Wat een service. Hoeveel er minder voor mijn "oude" auto werd geboden dan ze hier in Friesland boden, is dit weer ruimschoots goedgemaakt door de distributieriem van de Twingo te vervangen voordat deze bezorgd werd.
Erwin Erwin schreef op december 3, 2016 om 11:50 pm
Afgelopen zomer bij dit mij tot dan toe onbekende bedrijf een Audi gekocht. Ondanks de ultralage prijsklasse van 699 euro werd ik serieus en correct geholpen. En de auto houdt zich goed !
Japie & Debby Japie & Debby uit Wergea schreef op november 24, 2016 om 7:25 pm
Vandaag met m'n meissie meegeweest om haar nieuwe autootje op te halen, een Daihatsu GranMove. Heel goed geholpen, lekkere bak koffie gehad en alles top geregeld. Dit bedrijf verdient zéker aanbeveling. Heb het nl. ok weleens anders meegemaakt. Autootje rijdt super en ze is er erg blij mee.
Jell. Jell. uit Den Helder schreef op november 17, 2016 om 8:01 pm
Gisteren mijn citroen c4 opgehaald bij Jos! Het karretje loopt als een zonnetje. Enne wbt de service, enz...die was/is top...bedankt hier voor.
Steven Steven schreef op augustus 14, 2016 om 9:53 am
Ik heb enkele weken geleden een tweedehands auto bij Jos gekocht waaraan een reparatie van de bestuurdersstoel nodig bleek. Gezien de afstand naar de garage van mijn woonplaats (Groningen), heb ik dit bij mij eigen lokale garage laten repareren, waarbij de factuur zonder problemen door Bruin autoservice werd betaald. Complimenten voor de vlotte en betrouwbare service!
Ben Huisman Ben Huisman uit Den Helder schreef op augustus 13, 2016 om 7:02 am
Op 29 Juli een Golf 4 bij Jos gekocht,bleek aan de passagierszijde het Raam,de spiegel ,lampje in de deur en de deurvergrendeling niet te werken.Deze zijn nu zonder poespas gerepareerd en alles werkt nu weer naar behoren.Ik wil Jos ,Wout en Melvin dan ook erg bedanken voor deze service.Ik raad dan ook iedereen aan die een goede en betrouwbare auto willen kopen ,zeker eens bij Jos te gaan kijken.
Karin Karin uit Hoorn schreef op augustus 3, 2016 om 12:10 pm
Blij met de Tayota Aygo! Bedankt voor de snelle goede service!
Linda knol Linda knol uit Den Heldet schreef op juni 4, 2016 om 7:34 am
Whauw. Wat een goede service. Ik heb een fantastisch klein autootje gekocht! Koppeling werkte niet goed = vervangen. De sleutel en reservesleutel bleken niet goed te werken oplossing werd gezocht! Wat betekende dat er een nieuw contactslot en nieuwe sleutels werden besteld! Klasse! Jos (en monteurs) dank jullie wel voor de goede service! Dat maak je niet veel mee!
Hulleman Hulleman uit Julianadorp schreef op mei 6, 2016 om 9:17 pm
Een paar weken geleden een auto gekocht bij Jos , bleek na een paar dagen toch behoorlijk olie te gebruiken . 450 km gereden en 3 liter olie gebruikt, ik terug naar Jos. Jos dit is niet goed dat vond hij ook niet, de auto werd nagekeken bleek van 1 cilinder de zuigerveer stuk en ook de cilinderwant beschadigd, einde verhaal dus. ik heb de auto weer ingeleverd bij Jos en heb het aankoop bedrag en mijn oude auto weer terug gekregen. klasse geregeld Jos , helaas dat dit zo moest gaan maar top afgehandeld.
ko rieteco ko rieteco uit den helder schreef op januari 5, 2016 om 10:25 am
heb in november een citroein xsara bij jos gekocht en ben uitermata tevreden met deze aankoop prima auto rijdt super
Danny Danny uit Julianadorp schreef op december 30, 2015 om 1:10 pm
Zojuist een Opel Astra gekocht bij Jos, en hij rijd heerlijk. Moest eerst wat gesleuteld aan worden, maar dat was veel sneller klaar dan verwacht. Me Opel opgehaald en ze rijd super goed. Dit is zeker weten een aanrader !
Ria en Paul Ria en Paul uit Amsterdam schreef op december 19, 2015 om 3:45 pm
Op 5 december bij Jos langsgegaan. Eigenlijk voor een andere auto, maar kwamen met deze terug. Geen onzin verhalen, duidelijke taal en .......het meest belangrijke, prima auto, ook de contra expertise bevestigde het verhaal van Jos. We zijn je zeer erkentelijk Jos. Genieten dus. Al 1500 km zonder zorgen. Aanrader voor iedereen die in deze prijsklasse zoekt..
garst garst uit Den oever schreef op december 16, 2015 om 7:09 am
Auto gekocht met wat problemen wat niemand kon weten, super opgelost en zeer goede service jos bedankt en natuurlijk wout en melvin ook jullie enorm bedankt voor de goede service
Erwin Erwin uit Oudemirdum schreef op november 22, 2015 om 12:25 pm
Een prachtige Golf V gekocht een aantal maanden geleden. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt gehad van deze aankoop. Een prima betrouwbare auto met super service van Jos Bruin. Mocht ik weer aan een andere auto toe zijn, neem ik zeker nog eens een kijkje in Den Helder.
Bianca Bianca uit Hoogwoud schreef op november 19, 2015 om 11:55 am
Na 1200 km te hebben gereden met een occasion die ik onlangs heb gekocht bij jullie, wil ik graag mededelen: WAT EEN TOP AUTO!!! Ik ben er super blij mee en wat zijn we goed geholpen. Leuke en eerlijke verkoper mr Bruin. Geen gedoe of gepush. What you see is what you get. Echt hartelijk bedankt voor alles en heel veel succes. 😉
Henk Grootjen Henk Grootjen uit Den-Burg schreef op november 10, 2015 om 9:49 am
Ik ben vakkundig en voordelig geholpen, ik heb er een betrouwbare occasion aan over gehouden waar ik iedere dag mijn distributiewerkzaamheden mee doe. Ik hoop in de toekomst vaker gebruik te maken van deze service.
H.M van Leeuwen H.M van Leeuwen uit Den Helder schreef op oktober 23, 2015 om 3:41 pm
Tot de dag van vandaag geen spijt gehad dat we naar binnen zijn gelopen en voor de auto gekozen hebben we rijden er met veel plezier in en de service was geweldig.
edwin jansse edwin jansse uit groningen! schreef op oktober 18, 2015 om 5:39 pm
Ik had een bus met een olielekkend motorblok en deze dealer wilde hem ondanks dat graag inruilen. Ben sinds 7 maart van dit jaar nog steeds heel erg tevreden met mijn auto die ik toen gekocht heb! Thanks!