Skip to main content

Bruin Scooterservice Den Helder

Bruin Scooter Service is een ervaren en deskundige scooterspecialist met jarenlange ervaring in de auto en scooterbranche. We zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte scooters, scooterverhuur en onderhoud. We zijn gevestigd aan de Bedrijfsweg 6 te Den Helder.

In onze online showroom vindt u ons aanbod van gebruikte scooters. We hebben een groot en gevarieerd aanbod met zowel jonge als wat oudere modellen. Van kleine scooters voor school en woon-werk verkeer tot andere type scooters voor het hele gezin.

Door onze expertise en ervaring in de auto en scooter branche, kunnen we u deskundig adviseren bij de aankoop van uw nieuwe of gebruikte scooter. We nemen graag de tijd om samen met u de showroom en ons buitenterrein te bekijken, zodat u een scooter kiest die perfect aansluit bij uw wensen.

Uiteraard is service en kwaliteit na de aankoop minstens zo belangrijk. Onze scooterspecialisten zorgen ervoor dat elke scooter onze showroom in topconditie verlaat.

Voor al uw onderhoud, reparaties of schades bent u ook na aankoop bij ons aan het juiste adres.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 09:00 tot 15:00 en Zondag zijn wij gesloten.

We helpen u graag met de aankoop van uw nieuwe scooter!